Het beste van twee

‘De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, humor en een grote verzameling muziekinstrumenten’ en ‘Verfrissende muzikale comedy’ zijn zomaar wat quotes uit de vier-sterren recensies over hun programma’s. Een energiek, vrolijk, ontwapenend en messcherp damesduo dat als een frisse wind Broadway Boulevard aandoet. 

De mooiste muziek, betoverende glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor (Theaterkrant) en Verfrissende muzikale comedy (Leeuwarder Courant) zijn zomaar wat quotes uit de vier-sterren recensies over het debuut van de oer-Hollandse én Noorse Maartje & Kine. Na hun opleiding op het conservatorium en de TU Delft bestormden ze de theaters met hun buitengewoon succesvolle debuutprogramma ‘Vreemd Folk’. Daarmee toerde dit energieke, vrolijke, ontwapenende en messcherpe damesduo als een frisse wind langs meer dan 120 steden.

In 'De Goldberg Machine' komen muziek en techniek samen in een komische show over uitvindingen, dromen en kettingreacties. Een duik in een wereld van wetenschappers en inventieve componisten. Uiteraard verpakt in de geheel eigen Maartje & Kine-stijl: humor, catchy balkanbeats, klassiek met een twist en virtuoze folk uit alle werelddelen. Op viool, accordeon, banjo, ukelele, balalaika, trompet, piano en nog veel meer andere instrumenten. Een voorstelling waarvan u zeker 24 uur een glimlach rond de mond houdt. Feest!

Quotes: “Het spelplezier, de zuivere zanglijnen, de originele invalshoeken, de variatie in muziekstijlen, een hele zaal die een fluitsolo zit te verzinnen en een lachwekkende voetbalsketch, er valt veel te genieten bij dit talentvolle duo.” ★★★★ Leeuwarder Courant -/- “Seks, de mooiste muziek, betoverend glimlachen, legs, een grote verzameling muziekinstrumenten en humor. Maartje en Kine gooien alles in de strijd om het te gaan maken.”   ★★★★ Theaterkrant